Gry Hatteland

«Jeg begynte å trene på Barrys høsten 2016. Allerede fra den første gruppetimen med Stine som instruktør imponerte hun meg med sitt gode humør, glimt i øyet og ikke minst hennes stadige påminnelser om hvordan man skulle utføre øvelsene på riktig måte. Hun hadde akkurat de egenskapene jeg så etter da jeg skulle velge "min" PT. Jeg hadde bestemt meg for å sikte mot toppen av mt. Kilimanjaro sommeren 2017, og trengte en personlig trener som også kunne fylle rollen som motivator. Jeg så de kvalitetene jeg var ute etter i Stine.


Trening sammen med Stine er tøft og veldig gøy! 
Stine har fått meg til å strekke meg litt lenger enn hva jeg har trodd at jeg kunne, og fått meg til å oppleve treningsglede. Jeg ser frem til de timene jeg svetter under kyndig ledelse av Stine hver eneste uke.  Stine har lykkes med å variere treningen og finne treningsmåter og metoder som passer meg og mitt nivå. Hun er like gjerne med meg på å trene utendørs som innendørs, og gir råd og veiledning som jeg tar med meg i hverdagen utenom treningen også.

 Vi har trent variert gjennom det siste halve året, for å bygge opp styrke, "seighet" og god balanse, egenskaper som vil være nyttige og nødvendige i det som blir mitt forsøk på å nå Afrikas tak. I tillegg til å trene mot et mål, så har jeg begynt å oppleve "hverdagsglede" i å ha en kropp som er i bedre form enn tidligere. Det handler for min del i stor grad om mestringsfølelsen. Timene sammen med Stine har gjort at jeg har en fysikk jeg stoler på og som gjør at jeg strekker meg litt lenger også mentalt.»

 

Helle Husseini

«Jeg har trent med mange personlig trenere, men jeg må si at det er noe helt annet å trene med Stine. Jeg føler jeg blir tatt seriøst. Hun veier og måler og følger opp etter hvert som ukene går. Hun noterer underveis i min egen profil hva vi har gjort, og etter timene sender hun en enkel oversikt over dagens økt, hvilke øvelser og hvor mye f.eks har klart å løfte. 

 

Stine lytter, og sammen setter vi mål som vi jobber målrettet mot. Hun er alltid i god humør, og blir aldri lei av at min motivasjon ikke er på topp. Motivasjonen min har kommet seg av nettopp dette. 

 

Jeg har lært mye mer på den korte tiden vår sammen enn jeg noen sinne har lært av noen andre. Stine er flink til å lære bort teknikk, og er opptatt av at jeg skal lære riktig teknikk på alle øvelsene slik at jeg selv kan utføre øktene på egenhånd. 

 

Jeg har blitt betydelig sterkere, fått mer treningsmotivasjon og jeg ser resultat av treningen vår. Alt dette er nytt for meg, selv om jeg har trent før. 

 

Dessuten elsker hun det hun driver med, og det synes godt.»

 

Rune

Mette